årets julkalender...

Bildkälla: pinterest.com
 
Varje år så skapar sambon och jag julkalendrar åt varandra! Jag brukar fundera ut vad jag ska ge honom tidigt på året för att det inte ska bli alltför dyrt när man närmar sig jul och man ska köpa andra julklappar!
 
Vi gör detta för att få en stund för varandra varje dag. Min sambo jobber i en annan stad vilket betyder att han kliver upp runt halv fem varje morgon och kommer hem sent. På detta vis så kan vi spendera kvällarna tillsammans och få en stund med gåvor som visar att vi bryr oss om varandra. Det vi ju annars också men det är en fin grej som vi gör utan någon annan form av anledning än allmän uppskattning!
 
Detta är årets samling klappar:
 
1. En mössa
 
2. En egengjord filt (är så supertaggad på denna!)
 
3. Långkalsonger
 
4. Bild på en av våra katter (han fick inramade bilder på mig och våra två kaniner förra året så detta blir en till i samlingen)
 
5. Handdesinfektion
 
6. Hårturban (detta eftersom han har långt hår, tyckte det kunde vara bra när han arbetar direkt efter att ha klivit ut ur duschen)
 
7. Pennor
 
8. Bok
 
9. Prenumeration på Herman Hedning (han älskar Herman)
 
10. Handvärmare
 
11. Massagekaka (den ni fick se från Lush)
 
12. Julöl
 
13. Kopp
 
14. Skjorta
 
15. Bild på vår andra katt
 
16. Termos
 
17. Julte
 
18. Piptobak (han röker pipa)
 
19. Biobiljetter (om bion har öppet då, det kanske inte sker i och med pandemin men vi håller tummarna! Detta är nämligen vår årsdag - hela fem år tillsammans!)
 
20. Julkaffe
 
21. Mysstrumpor
 
22. Almanacka (tänkte göra en egen på oss och vår lilla familj)
 
23. Kvällen-innan-kit
 - pyjamas
 - bingolotter (hallå - uppersittarkväll anyone?)
 - Godis
 
24. Julstrumpa
 - ultrabalm (världens bästa salva, också från Lush. Jag lovar att detta inte är reklam - jag bara älskar Lush)
 - film
 - mobilskal
 
Som ni ser så är det inte många stora eller "superfancy" saker. Det är saker som visar på att jag bryr mig. Mycket för att han ska hålla värmen under sin pendling, men också saker som andas jul (öl, te och kaffe). Jag vill också ge honom saker som jag vet att han tycker om (piptobak) och saker vi kan göra tillsammans (bio och massagekakan). Hoppas ni inte tycker jag är alltför galen nu när jag delar med mig av mina supertidiga planer hahah!