julen 2020

Julen 2020 var alldeles underbar. Jag kommer minnas den som en av mina bästa jular. Förra året firade vi jul hemma hos mamma och pappa. Vi åt middag, titta på Karl-Bertil Jonssons julafton, öppnade presenter och skrattade hela dagen.
 
 
Vi kom hem till mamma och pappas fina julgran som vi köpte till dem! Det var ljust ute, det fanns tyvärr ingen snö. Det gjorde dock ingenting eftersom pappa värmde på glögg och vi hade med oss nybakade saffransbullar och saffranstryfflar!
 
 
 
Så spenderade vi för- och eftermiddag hemma hos mamma och pappa! Med ett konstant plockande av allt som erbjöds! Sedan var det snack, skratt och gemensamt lagande av mat som stod på agendan! Efter Kalle Ankas Julafton så var det dags för middag!
 
 
Supermysigt som vanligt! Efter det var det dags att slå sönder årets pepparkakshus. Min lillebror hade dekorerat årets hus!
 
 
Supertjusigt! Sen började vi öppna presenter! Iår var jag tomte så det blev inga bilder på det men jag kan alltid dela med mig av granen med presenterna! De absolut mysigaste bilderna!
 
 
Hur mysigt? 
 
Så var min jul 2020 och trots pandemin så var den verkligen underbar!